събота, 13 март 2010 г.

Changes

Ани записа Mария на курс по Английски. Аз първо се изсмях на идеята, но когато Ани се върна със странна отровно зелена раничка пълна с книжки "Baby's best start" разбрах, че явно ходенето на английски ако си на крехката възраст от 6 месеца не е толкова нещо необичайно. Става дума за Early English на Helen Doron и явно децата се забавляват супер там, защото сега в къщи пускаме едно CD с песнички на английски и весела музика, на които Мария много се радва.

Глътка свеж въздух между другото, защото са песнички които не съм чувал и не знам и много забавно ги пее една женица, за която твърдят, че била самата Хелън Дорон.

Едно нещо ме смути днес, учителката там твърдяла че жабите не правили "ква-ква", защото така правили патките. Жабите били правили RIBIT-RIBIT (ръ-то се произнася с представата ви за горещ сварен картоф в устата който аха - аха да ви залепне за езика). Още по-смущаващо, прасетата правели OINK.
Аре ся моля ви се. Ойнк - ойнк. Ойнк - ойнк - ойнк.

Та така, сега Мария ходи на "разговорен английски за бебета", хаха. Следват: Бизнес английски и шофьорски курс за току що проходили :)

Stay tuned!

2 коментара:

  1. Като стане на годинка и дай книгите за PHP и JAVA.

    ОтговорИзтриване
  2. Ухааа, аз май ще е добре да се срещна с нея сега, че след 1-2 години ще се чувствам интелектуално подтисната ;) Между другото, много хубаво че вече ХОДИ на английски, защото отдавна взетият и подарък ще е много подходящ. Ваня

    ОтговорИзтриване